Zelf.nl – WA

De goedkoopste autoverzekering van Zelf.nl is de Wa autoverzekering. Deze verzekering zorgt voor schadeloosstelling als je wettelijk aansprakelijk bent voor schade of letsel dat met jouw auto aan een andere auto of persoon wordt toegebracht. Je bent verzekerd voor schade tot €5.600.000.- aan personen en €2.500.000.- voor schade aan spullen. Daarnaast heb je een borgstelling tot €50.000,-. Dit komt van pas wanneer in het buitenland je rijbewijs wordt afgenomen door de politie en je hierdoor niet meer naar Nederland kan rijden. Zelf betaalt borg om je rijbewijs of auto vrij te kopen. De borg dien je uiteindelijk wel terug te betalen.

Wanneer er ook gezinsleden onder de 25 jaar in je auto rijden, kan je dit het best direct doorgeven bij het afsluiten van de verzekering. Je betaalt hierdoor een iets hogere premie, maar je voorkomt een eigen bijdrage van €500,-.

Beoordeling
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren - Nog geen beoordelingen gegeven
Premie v.a. € 22,81
Bezoek Website
Kenmerken
Geen kilometer-premie
Borgstelling
Poliskosten
Specificaties
No-claimkorting bij 0 jaar 48%
Dekking €5.600.000.- voor personen €2.500.000.- voor spullen
Eigen risico nvt
Premie verhoging bij schade Ja
Vergoeding niet aangesloten herstelbedrijven nvt
Vrije keuze herstelbedrijf nvt
Poliskosten € 10,29
Nieuwwaarde regeling nvt
Bezoek Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>