Disclaimer

Welkom op de website www.vergelijkautoverzekeringen.net. Op deze website kunt u autoverzekeringen vergelijken.

Vergelijkautoverzekeringen.net is een initiatief van Scito Media BV, Deze website wordt met de groots mogelijke zorg voorzien van informatie. Hoewel wij ten aller tijde proberen het aanbod compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor een verzekering niet of niet meer werkt, bestaat of op enige andere wijze niet het gewenste resultaat met zich mee brengt.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website www.vergelijkautoverzekeringen.net of haar nevendiensten zoals nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van www.vergelijkautoverzekeringen.net .

De website:
Informatie op deze website en elk andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan www.vergelijkautoverzekeringen.net en daarmee Scito Media BV. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het is niet toegestaan om de website www.vergelijkautoverzekeringen.net te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Aansprakelijkheid en andere actie gerelateerde zaken.
Vergelijkautoverzekeringen.net , Scito Media BV en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht u een verzekering tegen komen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk van de site af halen.

Aankoop producten of diensten.
Vergelijkautoverzekeringen.net verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoop voorwaarden van de desbetreffende dienstverlener. Vergelijkautoverzekeringen.net verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoop afdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Advies.
Vergelijkautoverzekeringen.net is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten.
Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u ten alle tijden uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover bericht worden.

Wetgeving en toepassing op de website Vergelijkautoverzekeringen.net
Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie die zei verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Scito Media BV behoudt het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2014 tot heden – VergelijkAutoverzekeringen.net – Scito Media BV